2 comments
(Dutch) Twilight Sparkle & Spike Friendship Duet Review + Winactie!
English: This review, giveaway and video is in Dutch, sorry English viewers! New international giveaways coming soon!
Nederlands: Speciaal voor My Little Pony de Film hebben we, naast een voorproefje van de film, ook nog een Twilight Sparkle & Spike Friendship Duet set toegestuurd gekregen! We konden het uiteraard niet laten liggen en zijn gelijk de doos open gaan maken en hebben onze eerste reacties gefilmd, die kun je nu hieronder terugkijken:


Review

Het eerste wat opvalt is dat Twilight Sparkle & Spike in een grote doos komen, en die doos is tevens volledig in de nieuwe My Little Pony de Film-huisstijl. Zelfs als Twilight nog in de verpakking zit kan je haar stem al horen als je op haar Cutie Mark klikt, maar het echte effect zien we later pas als ze uit de verpakking is. Verder is het openen van de verpakking makkelijker dan vroeger, maar je hebt nog wel een schaar nodig om het plakband en elastiek te verwijderen.

Zodra ze beide uit de verpakking zijn bevrijd kunnen we de twee figuren eens goed bekijken. Spike kan met zijn hoofd draaien en is een flink stuk groter dan de eerdere Spike-figuren die we hebben gezien! Ook Twilight Sparkle is erg groot, maar het is zeker niet de grootste die ooit is uitgegeven. Ze is het beste te vergelijken met de Fashion Style ponies. Wat ook direct opvalt zijn de prachtige vleugels die Twilight heeft: transparant, met glitters en mooi gevormd. Ook heeft Twilight kambaar haar, maar pas op met het wassen van dat haar: de speaker voor het geluid zit tussen haar vleugels, en daar wil je geen water in krijgen!

Als je op Twilight's Cutie Mark klikt heeft ze de eerste twee keer een kort zinnetje, en de 3e keer begint ze met zingen! Het is nog geen duet, maar zodra je Spike dicht bij haar mond houd en nog een keer klikt begint Spike mee te zingen! Om het zingen te laten werken heeft Twilight 1 AAA-batterij nodig, maar die is al inbegrepen. Spike heeft geen batterijen nodig om mee te kunnen zingen, magisch!

Ook als je het zingen niet veel gaat proberen met Twilight & Spike zijn deze figuren erg mooi gemaakt, vooral Twilight vinden we er erg mooi uit zien, en het is handig om eens een grote Spike toe te kunnen voegen aan de collectie. We raden deze set dan ook zeker aan voor iedereen die graag grotere ponies heeft of ze beide wil horen zingen!

Winactie: Muzikale Giveaway

En zoals we het al in de review laten weten: Jij kan ook deze Twilight Sparkle & Spike winnen! Via Hasbro hebben wij namelijk een 2e doos gekregen die we mogen weggeven. Misschien wel aan jou?

Om mee te doen zijn er een paar regels vooraf:
- Je moet in de Benelux wonen, of te wel in Nederland, België of Luxemburg
- Je moet minimaal 18 jaar oud zijn om te winnen, of toestemming hebben van je ouders
- Meedoen gaat via sociale media, mochten we jou als winnaar kiezen, zorg er dan voor dat we je kunnen bereiken (of via een vriendschapsverzoek of een privé bericht)
- Je mag per sociale media kanaal zelf 1x meedoen, maar je mag uiteraard je vrienden en familie wel vragen om ook mee te doen

Meedoen kan via de volgende sociale media kanalen:
- Vind ons leuk op Facebook en vind ons winactie-bericht leuk
- Of volgen ons op Twitter en retweet ons winactie-bericht
- Of volgen ons op Instagram en zet een hartje bij onze winactie-foto
- Of volg ons op Tumblr en deel ons winactie-bericht

Zorg er voor dat je een van de bovenstaande acties doet vóór 20 november 2017, want dan eindigt de actie. Alle inzendingen gooien we op één hoop en we pakken willekeurig een winnaar. Die winnaar krijgt persoonlijk contact via het sociale media kanaal van deelname. Wij maken de winnaar niet publiekelijk bekend zonder toestemming.

2 comments :

  1. I was checking out the happy meal website. And the next toy they will have is a holiday train. most of the pieces with in the train are different happy meal toys they have done before. And 1 of the train pieces has Rainbow Dash.

    ReplyDelete
  2. That's it? I thought they will be singing A song.. that's cute and all but I would like it better if they're actually singing instead of warming up their voices.

    ReplyDelete